بهترین قرص درمان کیست کلیه در مردان

کلیه ها دو اندام لوبیایی شکل هستند که در پشت احشای شکمی و زیر قفسه ی سینه قرار دارند. قبل از اینکه مواد زائد از طریق ادرار کردن از بدن خارج شوند، کلیه ها خون را از مواد زائد تصفیه می کنند. کلیه ها در تنظیم فشار خون و مدیریت عملکرد بسیاری از عوامل دیگر در بدن، نقش ایفا می کنند. یافتن یک کیست در کلیه می تواند جدی به نظر بیاید، اما در مواردی که این کیست ها از جمله ی کیست های ساده ی کلیوی باشند (که بروز آنها شایع است)، چندان جایی برای نگرانی وجود ندارد. در ادامه به علائم کیست کلیه و قرص درمان آن می پردازیم.

⚠توجه: کیست های کلیوی در آقایان و خانم ها موضوعاتی نسبتا شایع در ارتباط با سلامت هستند و در بسیاری از موارد کیست های ساده، هیچگونه عوارضی را به وجود نخواهند آورد.

کیست کلیه چیست؟

کیست های کلیوی در مردان کیسه هایی گرد و پر از مایع هستند که در کلیه ها تشکیل می شوند. در بسیاری از موارد کیست های ساده کلیوی عوارضی ایجاد نکرده و عملکرد کلیه را به هیچ نحوی تحت تاثیر قرار نمی دهند. اگر کیست های کلیوی بیش از حد بزرگ شوند، ممکن است عفونی، دردناک و سبب به وجود آمدن علائمی دیگر شوند. کیست های ساده کلیوی با کیست هایی که ناشی از بیماری کلیه پلی کیستیک هستند، تفاوت دارند. بیماری کلیه پلی کیستیک وضعیتی ژنتیکی است که می تواند سبب ایجاد کیست های متعدد و بزرگ شدن کلیه ها شود و عملکرد کلیه ها را تحت تاثیر قرار دهد.

کیست های کلیوی در مردان

در بیماری کیست کلیوی اکتسابی، کلیه ها در اثر آسیب طولانی مدت ناشی از بیماری کلیوی یا دیالیز، مبتلا به کیست می شوند. بیماری کیست کلیوی اکتسابی با بیماری کلیه پلی کیستیک تفاوت دارد زیرا ژنتیکی نبوده و در اثر مشکلات کلیوی به وجود می آید. کیست های به وجود آمده ناشی از بیماری کیست کلیوی اکتسابی ممکن است نیاز به درمان نداشته باشند، اما علت زمینه ای این بیماری نیاز به درمان دارد.

آیا کیست کلیه خطرناک است؟

کیست های کلیه معمولاً خوش خیم هستند، اما برای اطمینان از عدم وجود سرطان، باید ارزیابی شوند. اولین قدم این است که با استفاده از MRI یا سی تی اسکن مشخص شوند. یک متخصص ارولوژی نتیجه اسکن را بررسی کرده و بیوپسی یا برداشتن آن را توصیه می کند. بیشتر کیست های کلیه خوش خیم هستند و به هیچ درمان خاصی نیاز ندارند.

انواع کیست کلیه کدام اند؟

در ادامه مطلب انواع کیست های کلیه را توضیح خواهیم داد.

  • کیست های ساده کلیه 

کیست های تک حفره ای یا ساده کلیوی شایع ترین نوع کیست کلیه هستند که کیسه های خالی گرد یا بیضی شکل پر از مایع هستند که روی یک یا هر دو کلیه قرار دارند. آنها معمولا خوش خیم و بدون علامت هستند و نیازی به درمان ندارند.

  • کیست های پیچیده کلیوی 

کیست های چند لکه ای یا پیچیده کلیه بزرگتر هستند و شامل چندین فضا یا محفظه متصل به یکدیگر هستند. احتمال سرطانی بودن آنها بیشتر است و باید در طول زمان به دقت تحت نظر قرار گیرند.

  • کیست های اکتسابی کلیه 

بیماری کلیه کیستیک اکتسابی یا کیست های اکتسابی کلیه در اثر دیالیز طولانی مدت یا نارسایی مزمن کلیه ایجاد می شود. احتمال سرطانی بودن این کیست ها بیشتر است و برای تشخیص زود هنگام به اسکن های منظم تری نیاز می باشد. درمان کیست های اکتسابی کلیه بسته به اندازه و تعداد کیست ها می تواند جراحی یا پزشکی باشد.

تشخیص بیماری کیست کلیه

مسکن هایی برای تسکین درد بیماری ADPKD

درد همانند فشار خون بالا، یکی از رایج ترین علائم بیماری کلیه پلی کیستیک آتوزومال غالب می باشد. بسته به علت و ناحیه درد، یک یا چند مسکن زیر می توانند برای شما مناسب باشند:

استامینوفن: این دارو برای تسکین درد کوتاه مدت برای افرادی با مشکلات کلیوی، مناسب تر است.

اپیوئیدها: زمانی که استامینوفن به اندازه کافی خوب عمل نمی کند، پزشک ممکن است یک مسکن اپیوئید را پیشنهاد دهد. اغلب اوقات، ترامادول (اولترام) برای بیماری کلیه پلی کیستیک تجویز می شود.

داروهای ضد تشنج: این داروها که داروهای ضد صرع نیز نامیده می شوند، می توانند درد مزمن ناشی از آسیب عصبی را تسکین بخشند. نمونه هایی از این دارو شامل گاباپنتین (نورونتین) و پرگابالین (لیریکا) می باشند.

داروهای ضدافسردگی: تعدادی از داروهایی که افسردگی را درمان می کنند، درد مزمن را نیز می توانند تسکین دهند. به طور کلی، افرادی با مشکلات کلیوی باید از مصرف داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی (NSAID ها) مانند ایبوپروفن و ناپروکسن اجتناب کنند. این داروها می توانند به کلیه های شما آسیب برسانند و عملکرد داروهای فشار خون را متوقف کنند.

آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها، برخی از عفونت های دردناکی که با بیماری کلیه پلی کیستیک اتفاق می افتند را درمان می کنند. این عفونت ها شامل موارد زیر می شوند:

  • عفونت های مجرای ادراری ( UTI ها): بیماری کلیه پلی کیستیک احتمال عفونت مجرای ادراری را افزایش می دهد.
  • عفونت های کلیوی. بیماری کلیه پلی کیستیک همچنین احتمال نوعی عفونت کلیه به نام پیلونفریت حاد را بالا می برد. پیلونفریت کلیه، نوعی عفونت باکتریایی مانند UTI است، که موجب تب و درد پهلو می شود. علاوه بر این، خود کیست ها نیز ممکن است دچار عفونت شوند.
مصرف آنتی بیوتیک ها

فشار خون بالا که پرفشاری خون نیز نامیده می شود، از علائم شایع مشکل کلیه پلی کیستیک آتوزومال غالب می باشد. این شرایط معمولاً بسیار زود در این بیماری رخ می دهد. فشار خون بالا احتمال مشکلات قلبی را افزایش می دهد و احتمال بروز بیماری پلی کیستیک را سریعتر می کند. درمان زود هنگام، به پیشگیری از مشکلات قلبی و آهسته کردن رشد کیست ها کمک می کند. رایج ترین انواع داروهای فشار خون بالا برای افراد مبتلا به بیماری کلیه پلی کیستیک، مهارکننده های  ACE و مسدود کننده های گیرنده آنژیوتانسین ۲ (ARB ها) هستند.

آیا کیست کلیه در زنان شایع است؟

باید گفت که مردان بیشتر از زنان به این کیست ها مبتلا می شوند. کیست های ساده کلیه در افراد بالای ۵۰ سال شایع تر هستند اما ممکن است در بدو تولد نیز وجود داشته باشند. همانطور که تصویربرداری پزشکی بیشتر می شود افراد بیشتری با این کیست ها تشخیص داده می شوند.

آیا کیست کلیه امری طبیعی است؟

وجود یک یا دو کیست تکی در کلیه امری طبیعی است. حتی برخی از افراد ممکن است ۵ کیست در کلیه خود داشته باشند. کیست های بیشتر معمولاً غیر طبیعی بوده، اما ممکن است ناشی از یک مشکل خیلی جدی نباشند. سایر کیست هایی که شبیه به کیست ساده نیستند، می توانند نشانه ی یک مشکل جدی مثل سرطان کلیه باشند.

علت بوجود آمدن کیست کلیه

پزشکان علت دقیق تشکیل کیست های ساده ی کلیوی را نمی دانند. به جز پیری، عوامل خطر دیگری برای ایجاد کیست های ساده کلیوی، وجود ندارد. جالب است بدانید، رژیم غذایی و سبک زندگی عواملی هستند که به نظر نمی رسند بر ایجاد این نوع کیست ها تاثیر گذار باشند. کیست های کلیوی ساده همراه با افزایش سن افراد، نسبتا شایع هستند. در واقع، تا ۲۵ درصد افراد بالغ بالای ۴۰ سال و نیمی از افراد بالای ۵۰ سال در مقطعی از زندگی، به کیست های ساده کلیوی مبتلا می شوند. 

علائم کیست کلیه در مردان

اغلب کیست های ساده ی کلیوی، بدون علامت هستند، به این معنا که هیچ نشانه ای ایجاد نمی کنند. هر چند که، اگر یک کیست کلیه به اندازه ی کافی بزرگ شود، ممکن است سبب ایجاد علائمی شود. این علائم می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • درد مبهم در کمر و پهلو ها
  • درد در ناحیه ی بالایی شکم یا باسن
  • تب (در صورتی که کیست ها عفونی شوند)
  • وجود خون در ادرار
  • ادرار مکرر

درد کلیه

در صورتی که عوارضی مانند عفونت یا پارگی رخ دهند، علائم بالا می توانند تشدید شوند.

علائم کیست کلیه در زنان

علائم کیست کلیه در زنان مانند مردان است . کیست های ساده کلیه معمولا علائمی ایجاد نمی کنند. در بیشتر موارد پزشک آنها را در طول سونوگرافی یا توموگرافی پیدا می کند. اگر علایم زیر را دارید ممکن است کیست شما بزرگ شده باشد :

  • درد در پهلو ها یا بالای شکم
  • اختلال در عملکرد کلیه
  • مسدود شدن جریان خون یا ادرار از طریق کلیه ها
  • خون در ادرار شما
  • سردرد 
  • فشار خون بالا

به طور کلی مردان بیشتر از زنان دچار کیست کلیه می شوند و ممکن است این کیست ها با افزایش سن بزرگ تر شوند و یا در طول ۱۰ سال دو برابر شوند.

چه بیماری هایی باعث ایجاد کیست کلیه می شود؟

انواع کیست کلیه عبارتند از:

  • کیست طبیعی: کلیه های سالم و نرمال ممکن است دچار کیست شوند (تا ۵ کیست در هر کلیه طبیعی است).
  • سرطان: برخی از کیست ها ممکن است نوعی سرطان باشند. اینگونه کیست ها شبیه به کیست های طبیعی نیستند. اگر پزشک به کیست غیر طبیعی مشکوک شود، ممکن است برای بررسی بیشتر آزمایشات تشخیصی دیگری را تجویز کند. برای درمان این کیست ها معمولاً نیاز به جراحی و برداشتن کیست می باشد.
  • کلیه اسفنجی مدولاری: کیست های بسیار کوچکی که در هر دو کلیه یافت شده و ممکن است سبب عفونت کلیه، سنگ کلیه ریز و کلیه درد شود (کلیه اسفنجی مدولاری نام دارد). این مشکل معمولاً سبب نارسایی کلیه نمی شود.
  • کلیه کیستیک مدولاری (در برخی موارد با نام نفرونوفتیزیس شناخته می شود): کیست های ریزی که ممکن است در هر دو کلیه ایجاد شده و منجر به نارسایی کلیه شود. در نتیجه، معمولاً بیماران به درمان دیالیز نیاز پیدا می کنند.
  • بیماری کلیه پلی کیستیک اتوزومال مغلوب: در این مشکل صدها کیست در هر کلیه ایجاد می شود. این مشکل بیشتر در کودکی اتفاق می افتد.
  • بیماری کلیه پلی کیستیک اتوزومال غالب: در این مشکل صدها کیست در هر کلیه ایجاد می شود. این مشکل بیشتر در بزرگسالان وجود دارد.
درد کیست کلیه

عوارض کیست کلیه

اغلب کیست های ساده کلیوی هیچ عارضه یا مشکلی به وجود نمی آوردند، با اینکه احتمال دارد در مواردی نادر عکس این گفته صادق باشد. عوارض کیست های ساده کلیوی شامل موارد زیر می شود:

  • پارگی کیست کلیه
  • عفونی شدن کیست کلیه
  • تورم کلیه ها که ناشی از احتباس ادراری می باشد.

مطلب پیشنهادی دکتر ولی پور

هیدرونفروز کلیه چیست؟ ورم کلیه در نتیجه هیدرونفروز کلیه ایجاد می شود. برای خواندن این مطلب بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

هیدرونفروز کلیه چیست؟

هنگامی که عوارض رخ می دهند، ممکن است علائم تشدید شوند و شخص را فورا به دنبال کردن مراقبت پزشکی وادار نمایند. اغلب عوارض از جمله پارگی کیست ها را می توان به روشی محافظه کارانه، مدیریت کرد. اگر این علائم فورا درمان نشوند، می توانند تهدید کننده ی حیات فرد باشند.

درمان کیست کلیه

اگر کیست شما علائم خارجی ندارد نیازی به درمان آن نیست البته باید پزشک شما تایید کند که کیست شما ساده است و مشکلی برای شما ایجاد نمی کند. اما اگر کیست کلیه شما باعث بروز ناراحتی در شما شود باید نسبت به درمان آن اقدام کنید. اغلب کیست های ساده کلیوی، به جز پایش دوره ای نیاز به هیچگونه درمانی ندارند. کیست های کلیوی که سبب بروز علائم می شوند، مخصوصا اگر سبب انسداد جریان خون با ادرار در کلیه ها شوند، می توانند نیاز به درمان داشته باشند.

در این موارد، پزشک ممکن است تخلیه کردن کیست را با استفاده از روشی به نام اسکلروتراپی پیشنهاد دهد. در حین روند اسکلروتراپی پزشک با استفاده از امواج فراصوت، سوزنی را به درون کیست هدایت می کند. کیسه توسط سوزن سوراخ و سپس تخلیه می شود. پس از آن، پزشک محلولی از سالین (نوعی مایع) را به محل، تزریق می کند تا بافت احاطه شده را سفت کرده و از تشکیل کیستی دیگر جلوگیری نماید. این روش درمانی با استفاده از بی حسی موضعی و بدون نیاز به بستری انجام می شود.

در موارد نادری که کیست کلیه خیلی بزرگ می شود، ممکن است برای تخلیه کردن یا برداشتن کیست به جراحی نیاز باشد. معمولا، این عمل با استفاده از ابزاری کوچک، که در یک انتهای آن یک لامپ و دوربین قرار دارد صورت می گیرد. این ابزار جراح را قادر می سازد تا برشی کوچک ایجاد کرده و نیازی به برش های بزرگ نباشد. برداشتن کیست های کلیوی در بیمارستان ها و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. در مواردی که کیست کلیه عفونی می شود، ممکن است درمان با آنتی بیوتیک قبل از عمل انجام شود

درمان کیست کلیه آقایان

قرص درمان کیست کلیه

اگر احتمال دارد بیماری شما به سرعت بدتر شود، قرص تولواپتان به کلیه های شما کمک می کند عملکرد طولانی تری داشته باشند. همچنین می توان از آن برای کاهش سرعت رشد کیست ها، کاهش رشد کلی کلیه و حفظ عملکرد کلیه برای مدت طولانی تری استفاده کرد. اما تولواپتان فقط در بزرگسالانی که دارای موارد زیر هستند قابل استفاده است :

  • بیماری مزمن کلیه در شروع درمان
  • شواهدی از پیشرفت سریع بیماری کلیه

پزشک، به دلیل احتمال بروز مشکلات کبدی با مصرف این دارو، شما را تحت نظر قرار می دهد. در شروع باید انتظار آزمایشات خون مکرر را داشته باشید. اما پس از گذشت مدتی، حدوداً هر سه ماه یکبار به آزمایش خون نیاز دارید.

دیگر عوارض جانبی تولواپتان شامل موارد زیر می شوند:

  • تشنگی
  • تعداد دفعات زیاد مدفوع
  • تولید مقدار زیاد ادرار
  • بیدار شدن در شب برای مدفوع کردن

درمان سریع کیست کلیه 

اگر یک کیست ساده کلیه علایم ایجاد کند، پزشک شما ممکن است درمان را توصیه کند. ممکن است پزشک تصمیم بگیرد کیست را سوراخ کرده و تخلیه کن سپس آن را با محلول پر کند. محلول باعث ایجاد اسکار می شود و به جلوگیری از پرشدن مجدد کیست با مایع کمک می کند. 

جراحی برای برداشتن کیست: کیست بزرگی که علائم ایجاد می کند ممکن است نیاز به جراحی داشته باشد. برای دسترسی به کیست، جراح چندین برش کوچک در پوست ایجاد می کند و ابزار مخصوص و یک دوربین فیلمبرداری کوچک را وارد می کند. سپس به کمک مانیتور ابزارها را به سمت کلیه هدایت می کند و از انها برای تخلیه مایع کیست استفاده می کند. جراحی بیشتر برای کیست های سرطانی است.

آیا کیست های کلیه منجر به نارسایی کلیه خواهند شد؟

اغلب کیست هایی که در کلیه یافت می شوند طبیعی بوده و مشکلی برای فرد ایجاد نمی کنند. برخی از افراد حتی ممکن است تا ۵ کیست در هر کلیه داشته باشند و آسیبی به کلیه هایشان وارد نشود. با توجه به اینکه در هر کلیه یک میلیون لوله وجود دارد، می توانید به راحتی تصور کنید که ۳۰ کیست در هر کلیه ممکن است خطری برای ۹۹۹۹۷۰ لوله دیگر ایجاد نکند. با این وجود، بیماری های خاصی مثل بیماری کلیه پلی کیستیک اتوزومال غالب، می توانند سبب نارسایی کلیه شوند.

روش تشخیص کیست کلیه

اغلب اوقات، کیست های ساده کلیوی در حین آزمایشات تصویربرداری که برای دلایل دیگری انجام می شوند، دیده می شوند. هنگامی که کیستی کلیوی پیدا شد، آزمایشات تشخیصی دیگر ممکن است درخواست شوند تا در مورد این زائده اطلاعات بیشتری بدست آید.

آزمایش عملکرد کلیوی

یک آزمایش ساده خون است که کارکرد مناسب کلیه ها را بررسی می کند.

آزمایش ادرار

روشی جهت اندازه گیری محتویات ادرار در یک نمونه ادرار است.

سیتی اسکن

یک روش تصویر برداری کامپیوتری است که  تصاویری سه بعدی از کلیه، جهت نشان دادن هر گونه تومور و کیست ایجاد می کند.

 MRI

یک روش تصویر برداری به وسیله ی امواج رادیویی و مغناطیسی است که تصاویری از بافت و اندام های نرم بدن، از جمله کلیه ها نشان می دهد.

اولتراسوند

یک روش تصویر برداری با استفاده از امواج صوتی است که تصاویری از کلیه ایجاد می کند. تمامی این آزمایشات می توانند به صورت سرپایی و بدون نیاز به بستری بیمار انجام شوند. اکثر اوقات، با اینکه فرد همواره باید از دستورالعمل های پزشک قبل از انجام آزمایش پیروی کند اما هیچ آمادگی قبلی جهت انجام این آزمایشات مورد نیاز نیست.

برای درمان کیست کلیه چی بخوریم؟

از آنجایی که بیماری کیست کلیه یک بیماری پیشرونده می باشد ایجاد یک رژیم غذایی مناسب می تواند بر عملکرد درست کلیه تاثیرگذار باشد. شما می توانید از رژیم غذایی استفاده کنید که دارای روغن ذرت، کانولا، زیتون و .. باشد همچنین از سبزیجات تازه، برنج ساده، ذرت بو داده بدون نمک، گوشت تازه و تخته شده و غذاهای کم سدیم استفاده کنید.

رژیم غذایی خاص برای افراد مبتلا به ADPKD وجود ندارد اما خوب غذا خوردن می تواند به شما در مدیریت مشکلات سلامتی که می تواند بیماری کلیوی را بدتر کند (مانند دیابت و فشار خون) کمک کند. مثلا می توانید با کاهش نمک و پروتئین به محافظت از کلیه ها کمک کنید. مصرف نمک را کم کنید، غذاهای تازه بخورید، از غذاهای آماده و کنسروی استفاده نکنید. می توانید به جای مواد غذایی که برای شما مفید هستند مانند تخم مرغ، لوبیا، لبنیات، ماهی، دانه ها، گوشت و آجیل استفاده نمایید.

چگونه از بروز کیست کلیه پیشگیری کنیم؟

شما می توانید با رعایت چند نکته از بروز و ایجاد کیست کلیه جلوگیری نمایید

  • آب زیاد بنوشید مصرف آب زیاد به عملکرد بهتر کلیه ها کمک می کند
  • از مصرف زیاد نمک خودداری کنید. 
  • از مصرف زیاد گوشت قرمز بپرهیزید.
  • از خوردن جگر و کله پاچه که سرشار از چربی هستند و با حیوانات سر و کار دارند دوری کنید.
  • لبنیات کم مصرف کنید.
  • ورزش کنید.
  • فشار خون و قند خون خودتان رو مرتب اندازه گیری کنید.

دکتر رضا ولی پور متخصص اورولوژی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر اخلاقی پنجشنبه ۶ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام من ۴۱ سالم آزمایش سی تی اسکن انجام دادم و جواب آزمایشم اومده که در 《تصویر یک کیست با جدار نازک دارای کانون های کلیفسکاسیون نقطه ای در جدار و سپاتا نازک به قطر ۱۵ میلیمتر در پل میانی کلیه چپ مشهود است . بعد از تریق ماده حاجب انهنسمنت کنتراست در آن رویت نگردید . کامپوننت سالید در آن رویت نگردید》 نظر شما درمورد این هایی ک داخل آزمایشم نوشته چیه آقای دکتر من سرطان دارم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور پنجشنبه ۶ خرداد ۰( 3 سال پیش)

      باید به ما بگه بوسنیاک کیست شماره اش چنده ؟ ۱یا ۲ یا ۳ یا ۴ کدومشه؟ اگه ۱یا ۲ باشه فقط نیاز به پیگیری داره و ۳ یا ۴ باید جراحی بشه 

  • تصویر کاربر Samira سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    پدر من ۶۲ ساله هستن مدتی هست مشکل یبوست مزمن و شکم درد و فشار داشتن به پزشک مراجعه کردیم که در سی تی اسکن شکم و لگن مشخص شد در کلیه سمت چپ تعداد متعددی کیست وجود داره که دوتا از کیست ها بدخیم هستند و تغییر رنگ دادند، و آزمایش خون ca19-9 مقدار ۶۵ نشون داده،
    دکتر سی تی اسکن در گزارش سی تی اسکن بیوپسی پیشنهاد داده، اما دکتر نظرشون اینه که بیوپسی انجام نشه و کلیه در بیارن، میخواستم بدونم روشی دیگه ای برای معالجه هست که کلیه برداشته نشه؟
    و اینکه این کیست های بدخیم منجر به سرطان کلیه میشه؟
    در سی تی اسکن مشخص شد که پروستات هم بزرگ شده سایز ۶۵mm
    و مهر ماه سال ۹۹ به علت سنگ کیسه صفرا عمل شدن و کیسه صفرا در آوردن.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      باید عکسهای سی تی اسکن رو ببینم 

  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 256 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشیدمادرم هفتادوهشت سالشه بیماری تنگی عروق قلب داره وقرص قلب میخوره متاسفانه یه کیست پارانشیم 88*65داره چیکارکنیم نظرتونو بگید مننون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور دوشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰( 3 سال پیش)

      اقدامی نیاز نیست اگر کیست ساده کلیه است 

  • تصویر کاربر پرویز پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    ایا دو کیست در دو کلیه چپ و راست
    به اندازه سی وپنج میلیمتر و سی ودو میلیمتر
    خطزناک نیست راه درمان چیست
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 3 سال پیش)

      بستگی به سن شما داره 

  • تصویر کاربر قادربیشفا جمعه ۲۰ فروردین ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتور برادرم دردپهلو دارد درسمت راست رفتیم دکتور بیمارستان امام خمینی 5روزبستری شودیم بعدنمونه گیری کردن الانم دردش زیاد است عکسه سی تی اسکن توده 4سانتی نشان داده است الان باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور جمعه ۲۰ فروردین ۰( 3 سال پیش)

      صبر کنید تا جواب نمونه برداری بیاد و استامینوفن یا کدیین استفاده کنه و استراحت و مایعات فراوان 

درحال دریافت اطلاعات