از دکتر بپرسید

تغییر در ریتم قلب و درد و تیر کشیدن قلب به صورت شدید - پرسش ۱۷۴۳۲

  • تصویر کاربر هانا سه شنبه ۲۲ تیر ۰( ۲ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ مثانه
    باسلام آقای دکتر. وقت عالی بخیر
    بنده خانمی ۴۲ ساله هستم که ۸ ساله مبتلا به بیماری مثانه بیش فعال هستم. هیئت علمی دانشگاه هستم و این بیش فعالی مثانه، باعث اذیت من در بیرون از منزل میشد.
    منتها امسال درمان رو شروع کردم. روزی یک عدد قرص وزیکر (سولیفناسین سوکسینات) ۵ میلی گرمی مصرف میکنم.فعلا یک بسته رو مصرف کردم.
    ۳ تا سوال از حضورتون داشتم.
    از یک ماه بعد از مصرف این قرص دردهای شدید قلبی، تیرکشیدن و تپشهای غیر طبیعی دارم. البته قرص پروپرانولول ۵ هم مصرف میکنم. آیا این قرص وزیکر در افرادی مثل من باعث سکته یا ایست قلبی و به هرحال مرگ در اثر مشکل قلبی میشود؟ چون درد و تیرکشیدن قلب من یه نحوی خاص هست که تا به حال تجربه اون رو نداشتم و شبها داخل خواب از درد و تیر کشیدن قلب بطور ناگهان از خواب میپرم و از شدت درد فریاد میزنم.
    تا چه زمانی باید این قرص مصرف بشه؟ چندماه؟ یا چند سال؟
    و سوال سومم اینه که بنده ۱.۵ سال هست که بیماری لوپوس خفیف که تحت کنترل هست رو مبتلا هستم که فعلا مفاصل و استخوانها رو درگیر کرده.آیا این قرص در انواع لوپوس تاثیر بدی دارد؟ یا لوپوس هست که به قلب حمله کرده؟ البته همانطور که ذکر کردم لوپوس بنده خفیف و تحت کنترل هست. باتشکر از حضرتعالی.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور سه شنبه ۲۲ تیر ۰( ۲ هفته پیش)

      سولیفناسین ندرتا این عوارض قلبی مه شما گفتین رو ممکنه ایجاد کنه اگراین علایم رو نداشتین میگفتم تا آخر عمر باید سولیفناسین رو بخورین وای به نظرم الان قطع کنید ببینید مشکل قلبی حل میشه یا نه - سولیفناسین روی لوپوس اثری نداره 

سوال بپرسید  مشاوره تلفنی  صفحه اصلی