از دکتر بپرسید

کانسر پروستات - پرسش ۱۹۸۷۰

  • تصویر کاربر نگین چهارشنبه ۲۶ آبان ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ پروستات
    با عرض سلام و سپاس از راهنمایی های ارزنده تان
    پدر من ۷۴ ساله در سال ۹۴ عمل کانسر پروستات رادیکال پروستاکتومی با لنفاکتومی کامل لگن دو طرفه و سمینال وزیلکتومی دو طرفه انجام دادن . پاتولوژی بعد از عمل کپسول و بافتهای اطراف و گره های لنفاوی سالم بودن و PSA بعد از عمل در ۹۵/۱ کوچکتر از ۰/۰۰۲ بود و پرتودرمانی انجام نشد .psa در تاریخ ۹۸/۱۰ به ۱/۰۵ و در ۹۹/۱۱ به ۳/۳ و در ۱۴۰۰/۰۵ به ۷/۳ رسیده که اسکن psma انجام شد و نرمال بود. بعد از مصرف ۳ماه بیکولاتامید ۵۰ یکعدد و آمپول واریوپپتیل ۳ عدد هر ۲۸ روز با گذشت ۶۳ روز بعد از اولین آمپول الان PSA به ۰/۰۹۴۶ رسیده ؟ نظر شما در مورد ادامه درمان چیست؟ آیا همزمان با مصرف این داروها پرتو درمانی نیاز است. اگر پر تو درمانی انجام شود نیاز به این داروها نیست؟ تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور چهارشنبه ۲۶ آبان ۰( ۱ هفته پیش)

      با یک متخصص رادیوتراپی هم مشورت کنید 

سوال بپرسید  مشاوره تلفنی  صفحه اصلی