از دکتر بپرسید

عود پروستات - پرسش ۱۹۷۴۸

  • تصویر کاربر Lg سه شنبه ۱۸ آبان ۰( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۲ پروستات
    با عرض سلام و خسته نباشید
    پدر من در سال ۹۴ عمل کانسر پروستات( رادیکال پروستاکتومی با لنفادنکتومی کامل لگن دو طرفه) انجام دادن . پاتولوژی بعد از عمل نیاز به پرتودرمانی نداشتن.psa در تاریخ ۹۸/۱۰ به ۱/۰۵ و در ۹۹/۱۱ به ۳/۳ و در ۱۴۰۰/۰۵ به ۷/۳ رسیده که اسکن psma انجام شد و نرمال بود. بعد از مصرف ۳ماه بیکولاتامید( یکعدد) و آمپول واریوپپتیل ۳ عدد هر ۲۸ روز الان PSA به ۰/۰۹۴۶ رسیده با توجه به این شرایط چه پیشنهادی برای ادامه درمان دارید؟ آیا پرتو درمانی نیاز است. و توام با پرتودرمانی این داروها رو باز هم باید استفاده کنن. اگر پر تو درمانی نیاز نباشد داروها را تا چه مدت زمانی مصرف خواهند کرد. با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر رضا ولی پور سه شنبه ۱۸ آبان ۰( ۳ هفته پیش)

      درمان شما به عهده متخصص رادیوتراپی است و هر چه او صلاح بداند باید شود فقط اگر شیمی درمانی به شما پیشنهاد شد قبلش لوتیشیم تراپی انجام بدین 

سوال بپرسید  مشاوره تلفنی  صفحه اصلی