درمان آلت تناسلی پرده دار
فهرست موضوعات
فهرست موضوعات
آلت تناسلی پرده دار یک بیماری است که به صورت مادرزادی یا به عنوان یکی از عوارض ختنه کردن به وجود می آید. در این بیماری یک پرده از جنس پوست کیسه بیضه به بالای آلت تناسلی مردانه متصل شده و آلت تناسلی را کوچک تر نشان داده می شود. این وضعیت سلامت فرد را تحت تاثیر قرار نداده اما در بزرگسالی می تواند سبب بروز عوارضی شود.
آلت تناسلی پرده دار یک بیماری مادرزادی است که در آن لایه ای از پوست زاویه آلت و کیسه بیضه را پوشانده و به نقاط بالا تری از آلت تناسلی متصل شده است.
این وضعیت سبب کوچک شدن کاذب آلت تناسلی طبیعی می شود. آلت های تناسلی با اندازه طبیعی ممکن است به دلیل مواردی همچون اضافه بودن بافت های پیش عانه ای یا کیسه بیضه، ابتلا به فیموزیس، جای زخم پس از ختنه، آسیب فیزیکی، هیدروسل یا فتق بزرگ پنهان شده یا کوتاه تر به نظر برسند.
بیماری آلت پرده دار با نام های مختلفی همچون پرده آلت و کیسه بیضه، آلت دفن شده، آلت پنهان، چسبندگی آلت و کیسه بیضه یا موارد دیگر در میان افراد شناخته شده است.
از آنجایی که این بیماری سبب بروز ظاهر غیر طبیعی نواحی تناسلی و آسیب روانی فرد مبتلا می شود باید بر روی آن تاکید کرد. برخی موارد با درد، جریان غیر طبیعی ادرار یا اختلال در عملکرد اندام جنسی همراه هستند.
البته باید به یاد داشت که در برخی موارد ختنه کردن منع کاربرد دارد. علت این بیماری مشخص نیست اما گمان ها بر این است که در اثر اختلالی در تکامل پوست حشفه، ناحیه زیرین آلت سطح کافی برای پوشش کامل اندام را نداشته و به ناچار از پوست کیسه بیضه قرض گرفته می شود.
اهداف تکنیک به شرح زیر هستند:
۱- آشکار کردن سر آلت و فرو رفتگی پشت آن (coronal sulcus)
۲- برابر کردن طول پوست آلت با طول بدنه آن در سطوح پشتی و زیرین
۳- مستقیم شدن ظاهر آلت
۴- طبیعی شدن محل اتصال آلت و کیسه بیضه
جراحی نوع اول، ساده و درجه ۱
اولیه، ساده، درجه ۳ و انواع مرکب بیماری (compound)
هزینه جراحی پوست اضافه بیضه حدود ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ است.
دکتر ولی پور جراح و متخصص اورولوژی
دكتر رضا ولی پور، متولد سال ٦٠ ، رتبه كل ١٠٠ كنكور علوم تجربی سال ٧٨ و نفر اول كشوری امتحان پره انترنی (پیش كارورزی) درشهریور ماه سال ٨٤ می باشند.ایشان فارغ التحصیل رشته پزشكی عمومی از دانشگاه علوم پزشكی تهران در سال ٨٦ و نفر اول كشوری بورد تخصصی ارولوژی در سال ٩١ می باشند. همچنین اینشان فلوشیپ فوق تخصصی اندویورولوژی و یورولاپاراسكوپی بوده و عضو هیأت علمی دانشگاه و استادیار دانشكده پزشكی هستند و داری بیش از ١٥ مقاله در مجلات لیرانی و بین المللی
ثبت سوال جدید غیرفعال میباشد.
ویزیت آنلاین یا ویزیت حضوری داشته باشید
مراجعه حضوری یا ویزیت آنلاین داشته باشین
من انجام نمیدم
به نظرم دستکاری نکنی بهتره
آلرژی یا حساسیت به دارو یا مواد غذایی پیدا کردی قرص فکسوفنادین ۱۸۰ روزی یکعدد بخور با پماد درست نمیشه
خیر شامل بیمه نمیشه چون جراحی زیبایی هستش
به ارتوپد مراجعه کن
مراجعه حضوری جهت معاینه داشته باشید
مراجعه حضوری جهت معاینه داشته باش